ALEBYGGEN

Vi byter system

Vi kommer med start på måndag den 21 oktober byta Fastighetssystem och då blir det också nya Mina sidor.

Vi byter system

Vi lämnar vårt gamla system och välkomnar nytt system och då nya Mina sidor, under kommande dagar kan det förekomma vissa störningar när ni loggar in på Mina sidor. Vi kommer på måndag den 21 oktober ha receptionen stängd under hela dagen.

Några av nyheterna på Mina sidor:
- Enklare hantering vad gäller att se dina avier
- Enklare inloggning, nu kan du logga in med BankID, inga krångliga lösenord.
- Enklare att komma i kontakt med oss via Mina Sidor, vi kan enklare kommunicera med er via Mina sidor

Inga lösenord
Kan du inte logga in under de första dagarna i nästa vecka så får du höra av dig, ditt gamla lösenord kommer INTE att fungera utan vi vill att du loggar in med BankID som standard, en enklare och säkrare inloggning.

Har du inte BankID så får du höra av dig till oss på vår mail info@alebyggen.se så kommer du att få ett login och lösenord, men vi vill att du väljer BankID som inloggningsmetod.

Störningar
Nytt system kan innebära vissa problem och vissa störningar för er och för oss men det kommer bli både bättre och enklare för oss alla. Vi byter till nytt system för att göra det enklare både för er och för oss och för att det nya systemet är mer anpassat för mobila enheter.

Inga eventuella lägenheter kommer att publiceras innan vi har fått igång allting så ingen behöver vara orolig att missa en chans till nytt boende på grund av systembyte. Har du frågor om vårt nya system eller hur det kommer fungera så är det bäst att skicka ett mail till info@alebyggen.se

Alebyggen


Show more